Vakantiehuis in Pedreguer

1 Vakantiehuis in Pedreguer of omgeving

  • Filters
  • Menu

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiehuizen. Als u via de kaart zoekt, staat de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik het filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Ca Martin

Pedreguer, Costa Blanca, Spanje

Prachtige en comfortabele villa in Pedreguer, Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 6 personen

Prijs per dag vanaf: € 205
  • 6 Villa voor 6 Personen
    3 3 Slaapkamers Villa
    2 2 Badkamers  Villa
  • Beoordeling2 Recensies7,9

Boek uw vakantiehuis in Pedreguer Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in Pedreguer die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service.

Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken. Een vakantiehuis in Pedreguer is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

Poolvillas Moraira