Vakantiehuizen met privé zwembad

Veel gestelde vragen

Pool Villas is een reisorganisatie met meer dan 25 jaar ervaring in de verhuur van villa´s en appartementen. Pool Villas bemiddelt tussen huurder en verhuurder. We hebben een kantoor in Nederland en Spanje waar ons team persoonlijke begeleiding biedt aan onze gasten in verschillende talen met als doel de perfecte vakantie voor u te creëren.
Pool Villas verhuurt luxe appartementen, villa's en vakantiehuizen met privé zwembad. Ons volledige aanbod kunt u bekijken in het menu “Bestemmingen”
Een deel van onze villa's hebben we in eigen beheer, andere accommodaties bieden we aan in nauwe samenwerking met betrouwbare locale partners. Pool Villas selecteert haar partners zorgvuldig en kiest haar villa's met zorg uit.
Een vakantiehuis of villa biedt u de mogelijkheid om met uw familie, een groep vrienden, meerdere gezinnen of stellen samen op vakantie te gaan. Gewoon lekker met het gezin of met z´n tweeën kan natuurlijk ook.
Uw vakantiehuis biedt u uw eigen privé zwembad en beschikking over alle faciliteiten. Zo kunt u heerlijk koken of bbq-en tijdens uw vakantie of gebruik maken van de kookservice en vele andere services en u juist laten verwennen.
Vrijheid en niet op de klok hoeven te kijken is onderdeel van uw vakantie, u heeft immers geen vaste tijden voor ontbijt of diner. Vaak is het huren van een vakantiehuis ook goedkoper per persoon per nacht dan een hotel.
Een groot deel van onze vakantievilla's kunt u 24/7 online boeken op onze website door bij de villa op de groene knop “Nu boeken” te klikken.
Als de villa op aanvraag is (de kalender wordt dan niet getoond of is oranje gekleurd) kunt u meer informatie opvragen door op de knop “Beschikbaarheid” te klikken.
Indien u niet online wilt boeken kunt u natuurlijk ook telefonisch een boeking plaatsen tijdens kantooruren of contact met ons opnemen via het contactformulier dan beantwoorden wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.
Met een optie wordt de accommodatie gratis en vrijblijvend enkele dagen voor u vast gehouden. U heeft dan rustig de tijd om te overleggen met familie of vrienden of passende vluchten te zoeken. Normaal gesproken heeft u een optie voor 2 à 3 dagen, afhankelijk van de bestemming.
Bijna elke accommodatie heeft zijn eigen beschikbaarheidskalender waar u kunt zien of de vakantiewoning beschikbaar is op de door u gewenste data. Voor een uitleg van de kleuren kunt u het kleurenschema bovenaan de kalender raadplegen.
Als de accommodatie geen beschikbaarheidskalender heeft, is dit zeer waarschijnlijk op verzoek van de beheerder of de eigenaar, of de accommodatie kan deel uitmaken van een grotere groep.
In dit geval kunt u de beschikbaarheid controleren door op de knop' Beschikbaarheid' te klikken. Uiteraard kunt u de beschikbaarheid ook raadplegen door telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op te nemen.
Sommige accommodaties kunnen worden gehuurd tegen verschillende tarieven afhankelijk van het aantal personen.
Wanneer u een grotere accommodatie boekt voor maar 4 personen dan boekt u de hele accommodatie, het kan zijn dat de niet gebruikte slaapkamers zijn afgesloten. Het is dan ook verstandig om voor aankomst aan te geven hoeveel slaapkamers u wilt gebruiken.
De accommodaties zijn meerdere keren op de website gepubliceerd voor een verschillend aantal personen om ze ook in zoekopdrachten te laten verschijnen van 4 tot 6 personen. Veel eigenaren van grote accommodaties accepteren boekingen voor minder personen tegen een gereduceerd tarief.
Als u heeft gezocht met aankomst- en vertrekdata wordt de huurprijs automatisch weergegeven, dit is de huurprijs samen met eventuele verplichte extra kosten voor de gekozen verblijfduur.
Wilt u de prijs berekenen voor een andere periode, ga dan eerst terug naar de beschikbaarheidskalender om de door u gewenste data te selecteren of in te voeren.
Alle prijzen inclusief de verplichte extra kosten, optionele extra´s die u bij de villa kunt boeken en eventuele kortingen vindt u onder de tab “Prijzen” bij de individuele accommodatie beschrijving.
Het kan in sommige gevallen voorkomen dat een vakantiehuis geen kalender heeft, is dit zeer waarschijnlijk op verzoek van de beheerder of de eigenaar, of de woning kan deel uitmaken van een grotere groep. In dit geval kunt u de beschikbaarheid controleren door op de knop' Beschikbaarheid' te klikken. Uiteraard kunt u ook de beschikbaarheid of prijzen raadplegen via telefoon, e-mail of via het contactformulier.
Met creditcard of per bankoverschrijving.
Indien u online boekt komt u in het betaalscherm, waar u direct uw betaling kunt voldoen.
U ontvangt na het boeken een bevestigingsmail met het reserveringsformulier. In het reserveringsformulier ziet u precies hoe de huursom is opgebouwd en welk bedrag u dient te betalen en wanneer.
Bij boeking wordt een aanbetaling van 30% van het huurbedrag gevraagd. Voor de boekingen in onze Bali villa's geldt een aanbetaling van 50%
Het restantbedrag van de huur dient uiterlijk 6 weken voor aankomst voldaan te zijn. Extra´s als eindschoonmaak, kinderbedjes, transfers, etc. worden betaald bij boeking, bij aankomst of bij vertrek, afhankelijk van de extra. Dit wordt altijd bij een calculatie gespecificeerd.
Raadpleeg uw reserveringsformulier voor de details en precieze data waarop u moet betalen.
Bij Pool Villas betaalt u in euro´s. Voor villa's op Bali betaalt u in de regel in US dollars. Dit wordt bij het boeken aangegeven.
Eventuele bijkomende kosten staan altijd vermeld op uw reserveringsformulier. Sommige bijkomende kosten zijn afhankelijk van service waar u gebruik van wenst te maken, bijvoorbeeld het plaatsen van een kinderbedje of het toelaten van een huisdier in de accommodatie.
Aan het annuleren van een boeking zijn vaak kosten verbonden. Raadpleeg onze Betalings- en Annuleringsvoorwaarden die zijn bijgesloten bij het reserveringsformulier. Het annuleren van een boeking kan telefonisch of per email.
Op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Een link naar de algemene voorwaarden vindt u onderaan deze pagina.
Nadat het restantbedrag bij ons binnen is en uiterlijk 3 weken voor vertrek (mits de betaling volledig is ontvangen) zullen wij u de reisbescheiden toesturen per e-mail.
Voor reserveringen, opties, beschikbaarheid en vragen over onze accommodaties kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen via Tel.+34 960 628 101 of via ons contactformulier op de website die u onderaan deze pagina kunt vinden.
Op uw voucher -die u van ons ontvangt voor vertrek- vindt u ook de informatie over uw contactpersoon ter plaatse, dit kan een lokaal agentschap zijn of een resort- of villamanager of een eigenaar.
Bij Pool Villas kunt u met al uw vragen terecht in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits. Houdt u er echter rekening mee dat uw lokale contactpersoon niet altijd uw taal spreekt en u dus bijvoorbeeld in het Engels met hen moet communiceren.
Pool Villas werkt samen met gerenommeerde lokale verhuurbedrijven die diensten aanbieden zoals onderhoud, sleutelbeheer, schoonmaak, beddengoed en helpdesk voor vragen. Pool Villas ondersteunt en adviseert u bij het maken van uw reservering, maar onze service houdt daar niet op, zelfs tijdens uw verblijf zijn wij er voor u, de nauwe samenwerking tussen Pool Villas en de lokale beheerders stelt ons in staat u een goede en degelijke service te bieden.
Adres:
Torenhaan 9,
1261GA, Blaricum,
The Netherlands
Tel.+34 960 628 101
E-mail:
mail@poolvillas.com
reservations@poolvillas.com
Als u tijdens uw verblijf vragen heeft, kunt u het beste contact opnemen met uw lokale contactpersoon, die u in de meeste gevallen direct kan helpen. Veel van onze lokale partners hebben een 24/7 telefoondienst. Als u vragen voor ons heeft, staan wij tijdens kantooruren en via e-mail tot uw beschikking.
We hopen natuurlijk dat u een onbezorgde vakantie beleeft met Pool Villas, maar mocht u onverhoopt op de bestemming toch een fout of onvolkomenheid constateren dan wordt van u verwacht dat u daarvan melding maakt bij de verantwoordelijke dienstverlener, bijvoorbeeld de accommodatieverschaffer. Dit kan vaak ongemak en klachten voorkomen. Mocht u ter plaatse zeer ernstige klachten hebben, dan dient u vanaf de bestemming Pool Villas op de hoogte te stellen. Op deze manier zijn wij in de gelegenheid de klacht op te lossen.
Klachten achteraf dienen schriftelijk ingediend te worden en dit kan tot maximaal 2 maanden na afloop van de reis.

Poolvillas Moraira