Vakantiehuizen met privé zwembad

WAAROM EEN VAKANTIEHUIS MET POOL VILLAS BOEKEN?

Hier zijn tien voordelen van het huren van een vakantiehuis ten opzichte van het verblijven in een hotel:

 • Meer privacy: In een vakantiehuis heb je je eigen ruimte en hoef je je niet te bekommeren om andere gasten of het personeel.
 • Meer ruimte: Vakantiehuizen hebben vaak meer leefruimte dan hotelkamers, wat het ideaal maakt voor grotere groepen of gezinnen.
 • Keukenfaciliteiten: In een vakantiehuis heb je een volledig uitgeruste keuken, zodat je zelf kunt koken en niet afhankelijk bent van het hotelrestaurant.
 • Lagere kosten: Vakantiehuizen zijn vaak goedkoper dan hotels, vooral als je met een grotere groep reist en het huis met zijn allen kunt delen.
 • Flexibiliteit: In een vakantiehuis of appartement heb je meer vrijheid om je dag op je eigen manier in te delen, in plaats van vast te zitten aan een hotelschema
 • Een thuisgevoel: Vakantiehuizen kunnen een gevoel van thuis geven tijdens je vakantie, wat soms prettiger kan zijn dan het leven in een hotel.
 • Meer locaties: Vakantiehuizen zijn vaak te vinden op plaatsen waar hotels niet aanwezig zijn, wat je de kans geeft om nieuwe, afgelegen bestemmingen te ontdekken.
 • Huisdieren toegestaan: Veel vakantiehuizen staan huisdieren toe, wat handig kan zijn als je niet wilt afscheid nemen van je huisdier tijdens je vakantie.
 • Huiselijke voorzieningen: Vakantiehuizen en appartementen zijn vaak uitgerust met een keuken, wasfaciliteiten en andere huiselijke voorzieningen, wat handig kan zijn voor gezinnen met kinderen die maaltijden moeten bereiden, de was moeten doen en toegang moeten hebben tot andere benodigdheden.
 • Meer authentieke vakantie-ervaring: Door te verblijven in een vakantiehuis in plaats van een hotel, kun je meer verweven raken in de lokale gemeenschap en de authentieke ervaring van de bestemming opdoen.


Wij vinden de service ter plaatse bijzonder belangrijk, zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten.

Daarom bieden wij u een lokale service van hoge kwaliteit:

 • Professionele schoonmaakservice.
 • Bed- en badlinnen van hotelkwaliteit.
 • 24 x7 noodtelefoondienst.
 • Technische controle en service.
 • Huishoudelijke hulp (op aanvraag).
 • Professioneel sleutelbeheer.
 • Chef-kok thuis (op aanvraag).
 • Servicedesk voor reserveringen.

Altijd schoon en netjes

Bij aankomst wilt u uw huis hygiënisch schoon en gereed hebben voor een prettige vakantie. Daarom organiseert Pool Villas een all-in schoonmaakservice. Een grondige schoonmaak net voor aanvang van uw vakantie.

Altijd schoon en netjes

Onderhoud van de tuin

Gezond klimaat, vruchtbare bodem. Deze twee voorwaarden zorgen ervoor dat alles in de regio groeit en bloeit. Dit vereist ook regelmatig en professioneel tuinieren. Onze ervaren tuinmannen zorgen ervoor dat de tuin altijd netjes en opgeruimd is.

Onderhoud van de tuin

Onderhoud van het zwembad

De plons in het heldere en schone water van het zwembad is heerlijk. Al onze zwembaden worden onderhouden door professionals zodat de waterkwaliteit altijd optimaal is.

Onderhoud van het zwembad

De schone was thuis afgeleverd

Ben je met vakantie, dan ben je nog iedereen aan het verzorgen. De was? Daar is wel wat aan te doen. Je bespreekt met Pool Villas de inzet van de wasservice. Heb je wasgoed dan halen we het op en bezorgen het schoon gewassen en strak gestreken retour. Kan ook regelmatig, op een vaste dag van de week. En als de was voor je wordt gedaan, dan is het pas echt vakantie.

De schone was thuis afgeleverd

Toezicht en onderhoud

Een vakantiewoning is een mooi bezit en biedt heel veel plezier. Onze vakantiewoningen worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en functionaliteit. Mocht er tijdens uw verblijf iets niet in orde blijken te zijn, dan zullen wij direct actie ondernemen. 

Toezicht en onderhoud

Elektra voor de elektricien

Je wilt geen stroomonderbreking en zeker geen kortsluiting. De stroomvoorziening is goed geregeld, maar tegenwoordig gebruiken we graag zonnepanelen en energieopslag. Kan ingewikkeld zijn. Niet voor onze elektriciens, die alle moderne installaties installeren. En zij onderhouden het, want u wilt dat het allemaal werkt als u met vakantie bent.

Elektra voor de elektricien

De loodgieter voor alle leidingen

Een lek in de leiding, een badkamer zonder warm water of een geblokkeerde afvoer? Je wilt er niet aan denken en het zeker niet meemaken. En toch kan er iets misgaan. Het is goed dat de installateurs en loodgieters van Pool Villas dan meteen actie ondernemen.

De loodgieter voor alle leidingen

Alle tv-uitzendingen uit de lucht

Met een satellietontvanger op het dak kunt u alle zenders kiezen die u maar wilt. Storingsvrij en met de beste beeld- en geluidskwaliteit. Dan kunt u het bekende nieuws bekijken en de afleveringen van uw favoriete serie ook tijdens de vakantie volgen.

Alle tv-uitzendingen uit de lucht

Contact met de wereld via internet

Thuis internet, onderweg en op vakantie internet. Het is allemaal zo vanzelfsprekend. De meeste vakantiehuizen hebben nu gratis internettoegang. Voor meer informatie zie de beschrijving van de accommodatie.

Contact met de wereld via internet

Poolvillas Moraira