Vakantiehuizen met privé zwembad

Hoe kan ik boeken?

Het boeken op deze website is eenvoudig.

Zoeken en vinden van een vakantiewoning

Er zijn 2 manieren om snel een vakantiewoning online te zoeken:

Met data

Vul in de zoekvelden op de home page de begin- en einddatum in en klik op ‘Zoeken’. Er verschijnt een lijst met accommodaties die beschikbaar zijn. Links op de pagina kunt u de zoekopdracht verfijnen door zoekcriteria aan te klikken die voor u belangrijk zijn.

Zonder data

Surf op onze website zonder data aan te geven (verfijn eventueel uw zoekopdracht) en kies de accommodatie(s) waarin u geïnteresseerd bent. U kunt bij elke accommodatie op de beschikbaarheidskalender kijken welke perioden nog beschikbaar zijn.

Beschikbaarheid en Boeken

Heeft u een passende vakantiewoning gevonden en de gewenste periode is nog vrij, dan zijn er 2 mogelijkheden:

 1. De kalender staat open om direct online geboekt te worden (witte vakjes)
  • In dit geval kunt u op de “Nu Boeken” knop klikken als u al data had ingegeven. Wanneer u nog geen data heeft geselecteerd, klik dan op de kalender om eerst de begindatum en dan de einddatum aan te geven. De boekingspagina zal zich automatisch openen met een kostenberekening van de boeking waar u eventuele extra’s aan toe kunt voegen.
  • Klik op ‘Verder’ om uw gegevens in te voeren.
  • Klik op ‘Verder’ voor een overzicht en om aan te geven hoe u wenst te betalen. Gaat u akkoord, dan kunt u definitief boeken door op ‘Boek nu’ te klikken.
  • Na het boeken opent zich de betalingspagina en kunt u uw boekingsbevestiging uitprinten. Deze wordt u ook per mail toegezonden.
 2. De kalender staat op aanvraag (gele vakjes)
  • Dit wil zeggen dat wij de beschikbaarheid dienen te controleren voordat u definitief kunt boeken.
  • U krijgt een overzicht te zien van de kosten. Vul daaronder uw gegevens in en klik op “Verder”.
  • Zodra wij weten of de accommodatie beschikbaar is of niet, zullen wij direct contact met u opnemen om u hierover te informeren.

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de accommodatie, klik dan op de knop Contact en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Een optie voor 3 dagen nemen
In perioden waarin de kalender open is voor direct online boeken, kunt u er ook voor kiezen om een OPTIE te nemen voor 3 dagen. Wij houden de accommodatie dan 3 dagen kosteloos voor u vast, zodat u de tijd heeft om te overleggen met uw familie en/of b.v. tickets te regelen.

Poolvillas Moraira